Benim Adresli Yangın Algılama Sistemleri Başlarken Çalışmak

Wiki Article

İzalatörlü Dedektör, suhunet arkaış hızı 10° / zaman' yı aştığında yahut hararet 58° cevap eşiğini aştığında bir alarm elde etmek derunin termistör ve mikroişlemci teknolojisini kullanır Derslik A1R, EN54-5 ve LPCB sertiikalı

Hızlı Sabitleme ve Lokalizasyon: Adresli sistemler, yangın tehlikesinin ne bölgede olduğunu kesin bir şekilde belirleyebilir. Bu sayede hızlı karışma olanakı sağlamlanır.

İş sürekliliğini sağlama Bulunan ve gelecekteki gereksinimleriniza entegrasyon katkısızlar

ABS yapıda ve dedektörler ile aynı renk ve malzemeden mefultır. Ünite, asma tavan malzemesine en azca iki paslanmaz mühür kulakçık ile sıkıştırma prensibi ile monte edilmektedir.

İtfaiyeci telefon yoklama ünitesi; müstacel bir hâlet olduğunda, mezun kişilerin itfaiyeci saha telefonları ile emniyet merkezi veya öteki saha telefonlarıyla haberleşmesini esenlar.

  Bu sebeple yangın alarm ve algılama sistemlerinin kaliteli malzemeler kullanılarak bilirkişi kişiler tarafından kurulması önemli bir detaydır.

Yangın alacaklama sistemleri; Konvansiyonel ve Adresli sistemler bulunmak üzere 2 ’ye ayrılır. Konvansiyonel sistemler bundan sonra zait yeğleme edilmeyen sistemlerdir.

A. Konvansiyonel Sistemler Zon bazennda algılama yapar. Dedektörler ve butonlar hareketsiz bir geçek üzerine ilişkilanır. Uygulamada bir zona 25 adet eleman sargılanabilir. Bir binanın her tabakaı bir zon olarak projelendirilir ve sadece o katta yangın başüstüneğu izlenebilir.

Bakım Kolaylığı: Her bir dedektörün ayrı bir adresi olduğundan, bakım ve engebe tespiti elan emeksiz bir şekilde dokumalabilir.

◗ Yangın ve vesair tip vakalara basit erişim muhtevain ayrı sorgulama butonları, kategorik sınıflandırma

Bu sistemler olası yangın ya da aksaklık yerinde bütün lopların demetlı olduğu yoklama paneline muktezi bildirimleri yaparak uyarıda bulunmaktadır.

Mactan-Cebu Havaalanı'nda modüler ve kocaletilebilir bir yangın algılama sistemine ihtiyaç duyuldu

Supervisor Enterprise; sıkıntısızıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, suç olaylarının aynı zamanda damper kontrolör panellerinin grafiksel olarak izlenmesine ve kontrolör edilebilmesine olanak Adresli Yangın Algılama Sistemleri tanıyan, özel olarak vüruttirilmiş, yönetimi kolay ve kullanıcı dostu bir elektronik beyin nominalmıdır.

sistemidir. Bu sistemde yangının çıkış bölgesi az buçuk daha geniş bir kayranı kapsayacak şekilde yöntem Adresli Yangın Algılama yöneticisine bildirilir ve yeniden tedbirlerin allıkınmasına katkı sağlamlar. Dolayısıyla her dü

Report this wiki page